Kersti

Mesterhus Kersti er et estetisk, praktisk og romslig hjem over tre etasjer inkludert kjeller. 

Dette er et Mesterhus i ordets beste forstand, med et klassisk, avbalansert utseende og flotte detaljer. Slik som en veldimensjonert ark som skjermer altanen og terrassen, samt klassiske karnapper. Huset på totalt 277 m2 gir et solid kvalitetsinntrykk, og har med sine tre soverom og tre stuer også gode muligheter for åpne løsninger, hvis ønskelig. Med enkle grep kan du få alle hovedfunksjoner på ett plan, noe som gjør at huset passer like godt til alle livsfaser. 

Utseendemessig er Mesterhus Kersti inspirert av ulike tidsepoker og geografiske steder, men har likevel sitt særpreg. Det er et stort hus som utstråler kvalitet.

I første etasje ligger det store kjøkkenet med god spiseplass og mulighet for diverse aktiviteter. Fra forstuen går du rett ut på terrassen, og stuen er adskilt fra spisestuen med en glassdør, noe som gir mer lys. Hallen kan også benyttes til et lite bibliotek, om ønskelig.

Andre etasje rommer både loftstue med utgang til altanen, et stort bad og tre romslige soverom. I kjelleren finner du vaskerom, boder og flere store rom. Her er det muligheter for både en gigantisk kjellerstue, hjemmekino eller egen spa-avdeling med stort bad og badstue, for deg som drømmer om det. 

Mesterhus Kersti er tilpasset en flat tomt.

Plantegninger

Fasade

Bruk lånekalkulatoren vår for å regne ut månedspris