Bjørnestad 2er en hytte fra Systemhus som våre forhandlere over hele landet kan bygge for deg. Stor og romslig fjellhytte, med 5 soverom, bad og badstu. Loft med to sove-rom og loftstue. Stor terrasse på 58 kvm. Her kan du sitte og nyte utsikten i fred og ro.

Bjørnstad 2 er en romslig hytte, med en stor terrasse foran. Her kan du sitte, nesten som på din egen amerikanske ``front porch``, og nyte utsikten

BRA 128,3 M²

KVM 115,9 M²

SOVEROM 5

Innholdsrik og romslig familiehytte med stor terrasse

Bjørnstad 2 er en stor og romslig familiehytte med plass til alle. Hytta har en stor terrasse på fremsiden. Her kan man sitte og nyte utsikten utenfor på fine dager. Det er ingenting som er som nærheten til naturen når man skal tilbringe noen dager eller uker på hytta. Det er det som er hyttelivet! Denne hytta har et bruksareal på hele 128,3 m2. En innholdsrik hytte med et klassisk preg. De to nivåene gir en spennende dynamikk og gjør at den plasserer seg godt i terrenget. Denne familiehytta har hele fem soverom, en drøm for den tallrike familien eller for de som elsker å ta med seg venner til sitt lille hytteparadis. Hytta har praktisk baderom, samt et romslig gjestetoalett som også kommer godt med. Dette er en hytte med innholdsrikt hovedplan, med funksjonelle løsninger. På hovedplanet har du en egen soveavdeling med tre soverom.

Stor gang og praktisk utebod ved inngangsdøren

 

Bjørnestad 2 har også en stor gang hvor man kan ta av seg skiklær eller turklær før man går inn i de andre rommene. En romslig utebod rett ved inngangsdøren er kjempepraktisk for å lagre fritidsutstyr, utemøbler eller tørr ved.

Oppholdsrom med doble dører til terrassen og god plass til både spisebord og sofakrok

 

Oppholdsrommet har et romslig kjøkken med god plass til et stort spisebord. Det er også god plass til sofakrok med TV. Peisen er plassert midt i rommet, slik at man nyter godt av den, enten man spiser et bedre måltid ved spisebordet, eller slapper av med en bok i sofaen. Når været er bra kan man åpne de doble dørene til terrassen, og nesten få et ekstra rom utendørs. Her kan manslippe naturen helt inn i stua. I andre etasje finnes det ytterligere to soverom og et oppholdsrom. Dette er en perfekt løsning som gjesteavdeling eller soverom til de store barna som trenger litt privatliv i blant. I denne hytta får du plass til hele storfamilien!

Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Se flere hytter fra Mesterhus katalogen