Hvorfor bygge nytt hus med Garvik på Karmøy eller i Haugesund?

Garvik ble startet som byggefirma på Karmøy av byggmester Reidar Garvik i 1974. Siden den gang har hans sønner Thomas og Gabriel blitt med på laget. Gjennom årene har vi vokst oss store, og blitt en av Haugalandets ledende byggefirma.

Så tidlig som på 70-tallet bygget vi hus, rekkehus, eneboliger, blokker og skoler i Stavanger. Så langt som til Asker og Bærum ble det bygget Garvikhus. Det meste av arbeidet vårt har likevel alltid blitt gjort på Haugalandet (Karmøy, Haugesund, Tysvær, Sveio, Etne, Bokn og Vindafjord). Fra å bygge hus (eneboliger) og skoler til egne boligprosjekter har vi gjennom mer enn førti år vært involvert i boligmarkedet i det lokale området.

La oss bygge hus med moderne design eller i funkis stil

Å bygge nytt hus skal være en god opplevelse for deg og familien din. Det er mange beslutninger å ta underveis, alt fra valg av tomt, til valg av hus, byggefirma og selve byggeprosessen. Har du sett for deg et hus med moderne design, funkishus eller aner du ikke hvor du skal begynne? Vi i Garvik tar hånd om deg og husdrømmen din fra start til slutt, gjennom faser som:

  • Behovsanalyse og plantegninger
  • Tilbud og kontrakt
  • Byggesøknad og oppstartsmøte
  • Progresjonsmøter
  • Overlevering

Er du i tenkeboksen, i startfasen eller har spørsmål rundt en eventuell byggeprosess? Vi gir deg råd og veiledning underveis, og kan blant annet hjelpe med:

  • Gratis Tomtebefaring på Haugalandet
  • Gratis tegning av hus
  • Økonomisk rådgivning
  • Søknader inn mot kommunen

Kom i gang med boligdrømmen din, send oss en forespørsel nå.

KONTAKT OSS

Vi tegner ditt hus HELT GRATIS!

Å bygge hus er et stort prosjekt. Det krever tid, nøyaktighet og riktig kompetanse. Har du klart for deg hvordan din drømmebolig skal se ut? Et moderne hus med tøffe detaljer, eller et stilrent og minimalistisk funkishus? Skal det ligge på Karmøy eller i Haugesund? Vi tegner og bygger akkurat det huset du vil ha. En av fordelene med å få bygget noe eget er jo nettopp at du kan få det nøyaktig slik du vil, med tanke på funksjonalitet og utseende.

Vi tegner helt gratis og hjelper deg gjennom hele prosessen.

BESTILL GRATIS ARKITEKTTIME

Noen av våre fornøyde kunder

SE FLERE