Nausthytten er en hytte fra Systemhus som våre forhandlere over hele landet kan bygge for deg. I Nausthytten er det lagt vekt på full hyttestandard. I første etasje er det stue, kjøkken, bad og 1 soverom. I 2. etasje er det stor stue og 2 soverom. I begge etasjers stuer kan en nyte sene sommerkvelder.

I Nausthytten kan du åpne hytten opp ut mot utsikten

BRA 89,5 M²

KVM 58,7 M²

SOVEROM 3

God planløsning og standard

I Nausthytten er det lagt vekt på full hyttestandard. Med et bruksareal på ca. 89,5 m2 får du koselig stue med åpen kjøkkenløsning. Planløsningen legger naturlig til rette for en trivelig sofakrok i den ene enden av oppholdsrommet og en hyggelig spiseplass ved siden av kjøkkenet. I hytta er det et bad med plass til blant annet vaskemaskin, og et godt soverom i første etasje. Her er det også en praktisk entré med trapp opp til andre etasje. I gangen er det god plass til lagring av klær og sko. Planløsningen er optimalisert og skaper mye rom i hytta der lite går bort til ubrukt plass.

I andre etasje er det en loftstue som man kan bruke til TV-stue eller et rom hvor man kan slappe av og lese en god bok. Her finner du også ytterligere to soverom og en bod/kott. I andre etasje er det også en overbygd balkong med doble glassdører der man kan sitte og nyte utsikten over sjøen eller havet på fine kvelder. I Nausthytten kan du åpne opp hytta mot utsikten. Som navnet tilsier, er denne hytta inspirert av livet ved sjøen. I første etasje har du doble glassdører fra oppholdsrommet og ut på terrassen. For de som ønsker en hytte ved sjøen er nærheten til naturen og vannet viktig. Lyden av bølger og lukten av hav er mye av sjarmen med hyttelivet ved kyst og sjø. De doble glassdørene slipper også inn godt med dagslys til hytta.

Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Se flere hytter fra Mesterhus katalogen