Panorama 1 er en hytte fra Systemhus som våre forhandlere over hele landet kan bygge for deg. Panorama 1 har store vinduer i front som gir godt utsyn og samtidig godt med lys inn i stuen. Hytten er en flott fritidsbolig hvor man kan ha mye glede av

Med Panorama 1 får du en hytte som skiller seg ut!

BRA 90 M²

KVM 102,6 M²

SOVEROM 3

Familiehytte med særpreg og praktiske løsninger

Med Panorama 1 får du en hytte som skiller seg ut! Den spesielle tak- og vindusløsning i stuedelen er med på å gi hytta et helt eget særpreg. Hytta har et bruksareal på 90 m2 og passer perfekt for familien. Første etasjen har en stor åpen stue-/kjøkkenløsning. Oppholdsrommet har god plass til et koselig spisebord hvor man kan nyte måltidene på hytta. Det er også prosjektert stor plass for et kjøkken med god lagringsplass. Det kommer godt med og hjelper å holde hytta ryddig. I sentrum av rommet er det en ideell plass til en sofagruppe hvor man kan kose seg sammen med familien, om man skal spille et brettspill eller kanskje lese en god bok.

Mye lyse gjennom store vindusflater og lett tilgang til uteområder

 

De store vinduene i front gjør det enkelt å nyte utsikten, samt at de slipper godt med dagslys lys inn i stuen. Allrommet har også utgang til uteområdet, noe som er meget praktisk med tanke på nærheten til naturen på fine dager. Det gjør det enkelt å hente seg en kopp kaffe eller mat når man sitter utenfor hytta og slapper av. Etasjen har også et stort praktisk bad med plass til vaskemaskin. Hytta har en praktisk bod med inngang fra utsiden hvor man kan lagre fritidsutstyr eller andre ting man ikke bruker hele tiden. Hytta har tre gode soverom. Her kan man velge å ha familiesenger slik at man kan ha ekstra plass til gjester. Et av soverommene har også god plass til lagring og en utgang direkte til naturen. En god kvalitet er at alt finnes på ett plan.

Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Se flere hytter fra Mesterhus katalogen