Bersagel 1 er en hytte fra Systemhus som våre forhandlere over hele landet kan bygge for deg. Klassisk modell som passer like godt ved sjø som på fjellet. Hytten har egen avdeling som kan brukes av gjester eller gjøres om til bod.

Drømmer du om en kopp kakao foran peisen, mens du nesten føler at du sitter ute i naturen? Da kan Bersagel 1 være noe for deg

BRA 89,8 M²

KVM 103,9 M²

SOVEROM 3

Klassisk hytte som passer både ved sjøen og på fjellet

 

Drømmer du om en kopp kakao foran peisen, mens du nesten føler at du sitter ute i naturen?
Da kan Bersagel 1 være noe for deg. Bersagel 1 er en klassisk hytte som passer like godt ved sjøen som på fjellet.

Lys og innholdsrik hytte

 

De store vinduene og det høye mønet på over 5 meter gjør at man virkelig får naturen og lyset rett inn i stua.
Dette er en meget romslig familiehytte med et bruksareal på 89,8 m2. Hytta har tre gode soverom i grunnetasjen.
Det ene soverommet er ekstra romslig og passer godt som hovedsoverom. Hvis man velger familiesenger i de andre to soverommene, kan hytta enkelt romme flere familier eller en stor vennegjeng på en hyggelig hyttetur.

God planløsning og nærhet til naturen

 

Som en ren luksus har hytta i tillegg til et romslig bad, et ekstra gjestetoalett og et praktisk vaskerom som kommer godt med til både lagring så vel som klesvask.
Hytta har åpen stue-/kjøkkenløsning med plass til spisebord. Deler av stuen er inndelt slik at man lett kan møblere med to sittesoner. Det kan komme godt med om man er mange på hytta med ulike interesseområder, men fremdeles ønsker å være i nærheten av hverandre. Fra allrommet har man også direkte utgang til uteområdet noe som gir en flott nærhet til naturen utenfor hytta.
På hemsen kan man ha både loftstue og soveplasser. Hemsen fungerer som en egen avdeling som kan brukes av gjester eller gjøres om til bod. Det er også en flott plass for de som ønsker å trekke seg bort for en stille stund, eller for ungdom som ønsker seg litt privatliv.

Se flere hytter fra Mesterhus katalogen