Tjøsvolltunet, Åkrehamn

LAST NED PROSPEKT

Tjøsvolltunet, Åkrehamn – topp moderne leiligheter med praktisk planløsning og alt på ett plan.

Tjøsvolltunet består av totalt 20 leiligheter på 72-77 kvm BRA inkl. sportsbod med moderne arkitektur og romslige planløsninger. Vi starter nå salget av trinn 1 som består av 6 leiligheter.

Smarte løsninger

Det er lagt stor vekt på gode energisparende løsninger i dette prosjektet slik at bokostnadene blir minst mulig og du kan tenke på andre ting enn renter og høye strømpriser.

Leilighetene leveres med strømsparende og miljøriktige løsninger som Futurehome Smarthub for smart strømstyring av varmekabler, panelovner og lys som gjør at du kan flytte forbruket til å bruke strøm når det er billigst strømpris.

I tillegg monteres det varmepumpe i alle leilighetene og mulighet for å lade elbilen fra egen parkeringsplass.

Det leveres også smart varmtvannsbereder som varmer vannet når det er billigst strømpris.

Pris fra 2.890.000
Bruksareal: 72 kvm
Soverom: 2

Høy standard

Garvik sine boliger holder alltid høy standard og gjennom mange års erfaring fra boligbygging på Haugalandet vet vi hva som betyr mest for deg som kunde.
Selv om vi har valgt moderne og stilfulle produkter av god kvalitet i denne boligen vil det være gode muligheter for å gjøre egne tilpasninger og tilvalg.

Her er noe av det vi har lagt spesielt vekt på i disse boligene:

 • Varmepumpe, luft-luft. Kan også brukes til kjøling på varme sommerdager.
 • Smartstyring av varme, lys og varmtvann.
 • Lekkert kjøkken fra HTH med flere valgmuligheter i fronter og benkeplater.
 • Integrerte hvitevarer som stekeovn, induksjon koketopp, oppvaskmaskin og kombiskap kjøl/frys.
 • Svarte karmer på vinduene.
 • Hvite slette innerdører med dempelist i karm.
 • Slette malte vegger.
 • Listefritt i tak.
 • Fliser på gulv og vegger i dusjsone på bad.
 • Flott parkett, hvitlasert eik.
 • Balansert ventilasjon med opptil 90% varmegjenvinning.
 • Parkmessig opparbeidelse av fellesområde og lekeplass.
 • Asfalterte kjøreområder og parkeringsplasser.

Sentrale leiligheter på Tjøsvolltunet

På Tjøsvolltunet i Åkrehamn tilbyr vi topp moderne leiligheter med praktisk planløsning og alt på ett plan. Utforsk vår stilige og moderne boligløsning, designet for enkelhet og funksjonalitet. Velkommen til ditt nye hjem på Tjøsvolltunet!

I rolige, men likevel sentrale omgivelser, er du aldri mer enn en spasertur unna byens fasiliteter.

Nyt solrike dager på din egen skjermede terrasse, eller slå deg sammen med naboene for grillkos og lek i nabolagets private parkområde.

Hver leilighet vil få egen privat parkering foran utvendig bod.

Med gåavstand til butikker og barnehage, fine turområder, og praktiske boløsninger samlet på et plan, byr Tjøsvolltunet på en enklere hverdag.

Totale pakkeløsninger

Hver leilighet består av en romslig entré, hovedsoverom, soverom til barn/gjester, ett bad, vaskerom/innvendig bod, og en åpen kjøkken- og stueløsning.

Vi i Garvik Gruppen lar ingenting være overlatt til tilfeldighetene, og vi har nøye planlagt leilighetenes innredning og planløsning slik at både par og små familier vil kunne trives i sitt nye hjem. Leilighetene har en gjennomgående høy standard og energibesparende løsninger.

Fasade & Fasiliteter

En «sytalaus» hverdag for beboerne er høyt verdsatt i byggingen av dette prosjektet. Tjøsvolltunets boenheter er fordelt på tre bygg med leiligheter i 2 etasjer. Alle beboerne har muligheten til å enten benytte seg av heisanlegget eller trapper for å komme seg til sin private inngang. Byggets fasade er inspirert av moderne arkitektur, med mørke vedlikeholdsvennlige materialer i tre, store lysrike vinduer, og skjermede, men likevel solrike terrasser vendt mot fellesområdet.

I midten av byggene er det laget til et privat parkområde tilegnet både store og små. Her skapes det høy nabotrivsel gjennom sosiale sammenkomster, og et trygt samlingspunkt for barna. Alle leilighetene får en enkel adkomst via trapp og heis, og en egen oppbevaringsbod like ved de private parkeringsplassene på baksiden av bygget.

Sentrumsnært

I tillegg til å være barnehagens nærmeste nabo, og bare 5-minutter gange unna Karmøys største kjøpesenter, vil den nye veien mellom sentrum og Tostemvegen på Tjøsvoll antakeligvis gjøre Tjøsvolltunet til én av de mest sentrale beliggenhetene på Åkra. Dette vil by på en umiddelbar nærhet til Krossen i sentrum, gangavstand til en rekke av Åkrehamns butikker, og kortere skolevei for både store og små.

Husbank

Leilighetene vil bli søkt godkjent i Husbanken og vil få markedets absolutt beste rente. Vi i Garvik hjelper deg med søknaden til Husbanken slik at du slipper å gå i banken…..vi ordner det for deg!

Plantegninger

Finn din leilighet

Bolig

BRA

Pris

Status

A1

72 m²

3.120.217

Ledig

A2

72 m²

2.920.217

Ledig

A3

72 m²

3.120.217

Ledig

A4

72 m²

3.220.217

Ledig

A5

72 m²

3.020.217

Ledig

A6

72 m²

3.220.217

Ledig

Kontaktpersoner

Gabriel Garvik

Gabriel Garvik
Daglig leder / Salg

982 82 011
Send epost

Last ned prospekt

Fyll ut skjema å få automatisk tilsendt prospekt på epost.