Tjøsvolltunet - Kommer for salg

FÅ INFO FØRST
KONTAKT OSS

Tjøsvolltunet, Åkrehamn – topp moderne leiligheter med praktisk planløsning og alt på ett plan.

Opplev det «makalause» livet på Tjøsvolltunet i Åkrehamn. I rolige, men likevel sentrale omgivelser, er du aldri mer enn en spasertur unna byens fasiliteter.

Tjøsvolltunet består av 20 leiligheter, hver på 65kvm, med moderne arkitektur og romslige planløsninger. Nyt solrike dager på din egen skjermede terrasse, eller slå deg sammen med naboene for grillkos og lek i borettslagets private parkområde.

Hver leilighet vil få egen privat parkering foran utvendig bod.

Med gåavstand til butikker og barnehage, fine turområder, og praktiske boløsninger samlet på et plan, byr Tjøsvolltunet på en enklere hverdag.

Totale pakkeløsninger

Hver leilighet består av en romslig entré, hovedsoverom, soverom til barn/gjester, ett bad, vaskerom/innvendig bod, og en åpen kjøkken- og stueløsning.

Vi i Garvik Gruppen lar ingenting være overlatt til tilfeldighetene, og vi har nøye planlagt leilighetenes innredning og planløsning slik at både par og små familier vil kunne trives i sitt nye hjem. Leilighetene har en gjennomgående høy standard med lyse vegger og moderne, listefritt utseende.

Pris kommer
Boligtype: Leilighet
Eieform: Andel
Sted: Tostemvegen, 4270 Åkrehamn

Fasade & Fasiliteter

En «sytalaus» hverdag for beboerne er høyt verdsatt i byggingen av dette prosjektet. Tjøsvolltunets boenheter er fordelt på tre bygg med leiligheter i 2 etasjer. Alle beboerne har muligheten til å enten benytte seg av heisanlegget eller trapper for å komme seg til sin private inngang. Byggets fasade er inspirert av moderne arkitektur, med mørke vedlikeholdsfrie materialer i tre, store lysrike vinduer, og skjermede, men likevel solrike terrasser vendt mot fellesområdet.

I midten av byggene er det laget til et privat parkområde tilegnet både store og små i borettslaget. Her skapes det høy nabotrivsel gjennom sosiale sammenkomster, og et trygt samlingspunkt for barna. Alle leilighetene får en enkel ankomst via. trapp og heis, og en egen oppbevaringsbod like ved de private parkeringsplassene på baksiden av bygget.

Sentrumsnært

I tillegg til å være barnehagens nærmeste nabo, og bare 5-minutter gange unna Karmøys største kjøpesenter, vil den nye veien mellom sentrum og Tostemvegen på Tjøsvoll antakeligvis gjøre Tjøsvolltunet til én av de mest sentrale beliggenhetene på Åkra. Dette vil by på en umiddelbar nærhet til Krossen i sentrum, gangavstand til en rekke av Åkrehamns butikker, og kortere skolevei for både store og små.

Borettslag

Tjøsvolltunet er tilknyttet Bate borettslag. Eiere av leilighetene må derfor inngå medlemskap i boligbyggelaget. Les mer om Bate borettslag og fordeler her.

Kontaktpersoner

Magne Jensen

Magne Jensen
Boligselger

Send epost
923 51 200

Gabriel Garvik

Gabriel Garvik
Daglig leder / Salg

982 82 011
Send epost

Motta nyheter om dette prosjektet først

Meld deg på vår interesseliste og bli blant de første som mottar nyheter og informasjon om dette prosjektet.