Bersagel 2 er en hytte fra Systemhus som våre forhandlere over hele landet kan bygge for deg. Klassisk modell som passer like god ved sjø som på fjellet. Hytten har en godt utnyttet hems, med 2 soverom og oppholdsrom. Mulighet for utvidelse av hytten.

Med en mønehøyde på over fem meter og en vegg av vinduer, får du en hytte som skiller seg ut

BRA 91,7 M²

KVM 105,8 M²

SOVEROM 3

Åpen stue-/kjøkkenløsning og hems med mulighet for ekstra soveplass

Første etasje har en lys og romslig stue-/kjøkkenløsning med fantastiske vinduer som slipper inn lyset og naturen. I det gjennomgående allrommet er det god plass til et stort spisebord og en hyggelig sofakrok. Fra oppholdsrommet har man dør ut til en koselig krok utendørs. Kanskje man ønsker å ta frokosten der? På kvelden kan man nyte solnedgangen fra sofaen. Hemsen på hytta kan brukes til mye. På hemsen har man et stort hyggelig oppholdsrom og mulighet for ekstra soveplass. Dette kan for eksempel brukes til gjesteavdeling eller et oppholdsrom for barn eller voksne som trenger litt privatliv. Det ekstra rommet som kan brukes som soveplass er romslig nok til å romme en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Om man ønsker å bygge hytte er Bersagel 2 et innholdsrikt og komplett alternativ for familien.

Stor, lys og unik hytte

 

Med en mønehøyde på over fem meter og en vegg av vinduer, får du en hytte som skiller seg ut. Bersagel 2 er en romslig hytte med et bruksareal på 91,7 m2.

Hytta fungerer like godt plassert ved sjøen som om den vil bli bygd som en flott fjellhytte. Hytta har totalt tre soverom. På hovedplanet finnes det bad, gjestetoalett, vaskerom og tre soverom. I tillegg har hytta et romslig inngangsparti med god plass til ytterklær. Det kan komme godt med i et aktivt hytteliv.

Se flere hytter fra Mesterhus katalogen