Bjørnestad 1 er en hytte fra Systemhus som våre forhandlere over hele landet kan bygge for deg. Bjørnestad 1 er vår typiske fjellhytte med praktisk innredning og fin bo komfort. Lys og stor stue med kjøkkenkrok. Godt utnyttet hems med 2 soverom.

Bjørnestad 1 er en typisk fjellhytte med praktisk innredning og mye bokomfort. Lys og stor stue med kjøkkenkrok

BRA 85,1 M²

KVM 98,2 M²

SOVEROM 3

Lys hytte med god romløsning og bokomfort

Bjørnestad I er en flott hytte med praktisk innredning og fin bokomfort. Hytta har en lys og stor stue med en sjarmerende kjøkkenkrok, hvor familien kan kose seg med god mat og drikke. Det store oppholdsrommet gjør at du opplever hytta som veldig innholdsrik. Den åpne stue- og kjøkkendelen er sonet inn slik at du får en fin avgrensning mellom spisestue og peis- og sofakrok. Stue- og kjøkkendelen har mønt himling. Den praktiske utgangen til en eventuell terrasse gjør at man enkelt kan spise ute, eller rett og slett bare grille ute og spise inne. Utenfor vil man også kunne ha sine ekstra soner til solfylte dager på hytta. Nærhet til naturen er med på å sette rammene for innholdsrike og flotte hytteturer.

Godt med sengeplasser og lagring

 

En delvis overbygd terrasse gir en hyggelig, skjermet uteplass. Bjørnestad 1 har hele tre soverom nede, samt hems, så her er det godt med soveplasser til hele familien. Velger man familiesenger på soverommene, får man veldig mange soveplasser til den utvidede familien eller en stor vennegjeng. Fra en stor og romslig gang, har man god plass til lagring og skapplass. Herfra kan man gå opp til hemsen hvor man har mulighet for flere soveplasser, oppholdsrom eller lagring. Bjørnestad I er en komplett og praktisk hytte som en famlie vil ha stor glede av. Hytta legger til rette for mange gode stunder sammen.

Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Se flere hytter fra Mesterhus katalogen