Bøkelunden - Solgt!

LAST NED PROSPEKT
KONTAKT OSS

Bøkelunden er nå relansert med nye priser, noe som har truffet i markedet. Det er nå solgt flere boliger, i tillegg til at noen er reserverte.

Med leilighet i Bøkelunden kan du nyte solrike omgivelser med flott utsikt og sentral beliggenhet. Med alt på ett plan, får du en lettstelt bolig, i tillegg til at du kan nyte dagene i flotte uteområder. Alle leilighetene har heis direkte opp til etasjen fra parkeringskjeller, i tillegg til store boder for oppbevaring!

Bøkelunden ligger flott til i Kopervik sentrum, ved de nydelige bøketrærne, hvorav navnet Bøkelunden stammer fra. Beliggenheten er svært sentral og midt i Hovedgaten, men samtidig noe tilbaketrukket fra gata og med nydelig utsikt mot innseilingen til Kopervik havn.

Bøkelunden består av 16 flotte leiligheter, med tilhørende parkering i underetasjen. De fleste leilighetene er gjennomlyste og har en praktisk og funksjonell planløsning. Alle leilighetene har gjennomtenkte detaljer, plass til spiseplass og romslig stue. Leilighetene har også to altaner, en mot nord/vest og en mot sør/øst. Her kan man enten nyte utsikten fra terrassen mot innseilingen til havna og livet der, eller ta inn livet i bakgården med bøketrær i et flott uteområde, samt følge med på livet i hovedgaten. Bøkelunden er et prosjekt hvor det er fokusert på robuste løsninger, og rammer om det gode hverdagsliv.
Se også andre boligprosjekter vi har på Karmøy og i Haugesund.

Pris fra: 2.998.000
Areal: 68-102 kvm
Soverom: 2
Etasjer: 1

Fasade & Fasiliteter

Bygget er utført med hvit plate/ trekledning i varierende bredde, og med innspill av fasadeplater i kobberfinish. Rekkverk på terrasser er i «frostet» glass slik at lyset slipper inn, men som samtidig skjermer om privatlivet. Den arkitektoniske utformingen gjør det mulig for gående i hovedgaten å se gjennom første etasje og ned mot havna. Uteområdet er i tillegg åpnet mot gaten og skaper en flott park. Forresten, vi har et annet spennende prosjekt, som vi anbefaler å sjekke.

  • Balansert ventilasjon
  • Heis
  • Lademulighet
  • Gjesteparkering
  • Garasje/P-plass
  • Balkong/terrasse
  • Bredbåndstilknytning
  • Sentralt

Beliggenhet

Bøkelunden har fått navnet sitt fra de vakre bøketrærne som omfavner boligprosjektet. Leilighetene kommer midt i hovedgaten i Kopervik sentrum, med vakker utsikt over vågen. Samtidig som prosjektet blir bynært og urbant, ligger det såpass tilbaketrukket at beboere vil få en avskjermet og rolig tilværelse.

Bøkelunden er et prosjekt som legger seg kledelig inn i gateløpet i Kopervik og vil bidra til å sette et eksklusivt preg på området. Dette vil bli et attraktivt sted å bo, – luftig, sentralt og godt. Midt i hjertet av Kopervik.

Husbank

Alle leilighetene i prosjektet, foruten bolig nr. 4, er forhåndsgodkjent for Husbankfinansiering med inntil 85% av kjøpesummen.

Norges rimeligste boligrente! Alle kan søke og du slipper å gå i banken. Vi søker for deg.

Med rente i Husbanken pr. 1 juli med flytende rente på 1,55% kan du bo fra netto 2606,- pr. mnd.
(eksempelet over er med Husbanklån 85% (2 548 300,-) og 8 år avdragsfrihet og er regnet etter skattefradrag).

Finn din leilighet

Bolig

BRA

Pris

Status

Leilighet 1

89 m2

Solgt

Leilighet 2

68 m2

Solgt

Leilighet 3

87 m2

Solgt

Leilighet 4

76 m2

Solgt

Leilighet 5

102 m2

Solgt

Leilighet 6

88 m2

Solgt

Leilighet 7

79 m2

Solgt

Leilighet 8

78 m2

Solgt

Leilighet 9

85 m2

Solgt

Leilighet 10

88 m2

Solgt

Leilighet 11

78 m2

Solgt

Leilighet 12

78 m2

Solgt

Leilighet 13

87 m2

Solgt

Leilighet 14

102 m2

Solgt

Leilighet 15

97 m2

Solgt

Leilighet 16

91 m2

Solgt

Kontaktpersoner

Georg Berg

Georg Berg
Eiendomsmegler MNEF –
Meglerhuset Rele

979 51 200
Send epost

Mangor Stava

Mangor Stava
Prosjektleder

982 82 014
Send epost

Last ned salgsprospekt

Fyll ut skjema så får du automatisk tilsendt prospekt på mail.

Feil: Kontaktskjema ble ikke funnet.