Fjellbu er en hytte fra Systemhus som våre forhandlere over hele landet kan bygge for deg. Fjellbu er en modell hvor det er blitt lagt vekt på å få mye lys inn i hytten med store vindusflater i front. På hemsen er det et stort soverom og et rom med åpen løsning ned til stuen på hovedplanet.

Fjellbu er en arealeffektiv, lys og moderne hytte

BRA 51,6 M²

KVM 69,1 M²

SOVEROM 2

Moderne, lys og arealeffektiv hytte

 

Fjellbu er en lys, moderne og arealeffektiv hyttemodell med et bruksareal på 51,6 m2. Hytta har noen moderne kvaliteter med store vindusflater i front. I første etasje er det et gjennomgående allrom med stue, kjøkken og spiseplass. Her er det også direkte utgang til uteområdet. Etasjen har også to soverom og et stort og flott baderom. Hytta har en praktisk utvendig bod plassert på baksiden. Boden passer fint til lagring av turutstyret eller andre redskaper du behøver på hytta.

Lys hytte med store vindusflater og nærhet til naturen

 

Dette er en modell hvor det er lagt vekt på å få mye lys inn i hytta med de store vindusflatene i front. Dette skaper en nærhet til naturen og omgivelsene rundt, samtidig som at dagslys er godt for vår mentale helse. I tillegg er de store vinduene med på å gi hytta et moderne og særegent uttrykk. På loftet er det et stort soverom og et rom med åpen løsning ned til stuen på hovedplanet. Det åpne rommet kan fint brukes som TV-stue, lesekrok eller arbeidsplass på hytta. Soverommet er en drøm å våkne opp i hvis hytta er plassert på en tomt med god utsikt. Her har man prioritert å bruke mye plass på et viktig rom i huset som antakeligvis brukes av de som er på hytta mest.

Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Se flere hytter fra Mesterhus katalogen