Fjellheim er en hytte fra Systemhus som våre forhandlere over hele landet kan bygge for deg. Eksklusiv fjellhytte med 3 stuer, stort kjøkken og 5 soverom. Her har du alle fasiliteter med fokus på velvære.

Drømmer du om en herskapelig hytte med flere stuer, badstue, godt med lagring og uteplasser? Da kan Fjellheim være noe for deg!

BRA 161,9 M²

KVM 138,1 M²

SOVEROM 4

Eksklusiv og herskapelig hytte med alle fasiliteter for velvære

Drømmer du om en herskapelig hytte med flere stuer, badstue, godt med lagring og uteplasser? Da kan Fjellheim være noe for deg! Fjellheim er en eksklusiv fjellhytte med et bruksareal på hele 161,9 m2. Hytta har et overbygd inngangsparti, tre stuer, fire soverom og et romslig kjøkken. Her har du alle fasiliteter for velvære med tre bad, gjestetoalett og badstue. Det er en meget innholdsrik drømmehytte. Man kommer inn i hytta til en romslig gang med tilknyttet bod/walk-in, noe som er meget praktisk med et aktivt hytteliv. I grunnetasjen er det en lys gjennomgående stue og kjøkkenløsning med spiseplass og utgang til uteområdet. Dette er et fantastisk flott rom til trivelige sosiale kvelder på hytta, samtidig som det er skjermet fra soveavdelingen. I tillegg har etasjen tre soverom, et bad med tilsluttet badstue og et praktisk gjestetoalett nært inngangsdøren. Familiehytta har også en ekstra stue hvor familiemedlemmer kan trekke seg bort når de for eksempel trenger en stille stund.

Innholdsrik andre etasje, perfekt for besøkende

 

Andre etasje er meget innholdsrik og har en stue, et soverom, eget bad, en praktisk bod og flott balkong. Dette er en perfekt avdeling for besøkende. Det er også en del av huset som vil kunne falle i smak til familiens eldre barn eller besteforeldre som er på besøk. Her er det utganger flere steder til uteområder, slik at man kan nyte sola til alle døgnets tider, og finne mange lune kroker.

Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Se flere hytter fra Mesterhus katalogen