Haugstøl er en hytte fra Systemhus som våre forhandlere over hele landet kan bygge for deg. Eksklusiv hytte med romslige løsninger. Stort loft, nedsenket stuedel og funksjonelt kjøkken. To soverom på hovedplan og to soverom på loftsplan.

Haugstøl er en klassisk og eksklusiv hytte for deg som ønsker deg god plass

BRA 157 M²

KVM 116,9 M²

SOVEROM 3

Stor, klassisk og eksklusiv hytte

Haugstøl er en klassisk og eksklusiv drømmehytte for deg som ønsker god plass. Dette er en hytte med et bruksareal på 157 m2. Her kommer du først inn i en entré med trapp til andre etasje. I tillegg er det også et gjestetoalett. Derifra kan du gå videre til det romslige oppholdsrommet. Hytta har en innholdsrik første etasje. På kjøkkenet er det god plass til et stort spisebord hvor man kan samle venner og familie til spill og gode måltider. Kjøkkenet er lyst og fint. Man kan både nyte utsikt ut mot naturen og til peisen en hyggelig kveld.

Romslige soverom med tilknytning til bad

Fra gangen har du tilgang til et bad i tilknytning til to soverom. Et av soverommene har fin størrelse og god plass til klesskap, noe som gjør det utmerket til et foreldresoverom. Fra stua har man utgang til en stor terrasse hvor man kan nyte naturen utenfor, grille og bare slappe av slik et hytteliv skal være. Det er også godt med lagringsplass, blant annet i en stor utvendig bod. I andre etasje er det en romslig loftstue, bod og et stort soverom.

Lys og luftig loftsstue

 

Har man behov for flere soveplasser, er det mulig å utnytte loftet til det. Det er også en balkong ut fra loftstua, hvor man kan nyte utsikten og naturen. Soverommet oppe er perfekt å bruke til gjesterom eller større barn. Loftstuen er en flott plass for barna å få litt privatliv, eller for de voksne som søker litt ro. Her kan man også lage seg en trivelig TV-stue for hele familien. Haugstøl er en hyttedrøm for hele familien.

Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Se flere hytter fra Mesterhus katalogen