a0QEN_qw

Holmen er et praktisk og sjarmerende hus, hvor smarte løsninger ikke går på akkord med særegne detaljer.

BRA 140 M²

KVM 123 M²

SOVEROM 3

Praktisk hus med todelt planløsning

 

Saltak, liggende kledning, store vindusflater og en overbygget terrasse rammer inn huset, og skaper et koselig og lunt inntrykk. Eneboligen er på ett plan og delt inn i to fløyer. Ved entreen er det et gjestetoalett. Den ene fløyen er privat sone med bad og to soverom. Det er mulig å bruke en del av oppholdsrommet til et tredje soverom. Det største soverommet har dør ut til terrassen. Vil du bygge hus? Se hvilke spennende funkishus vi kan tilby.

 

Åpen stue- og kjøkkenløsning med store vinduer 

 

Den overbygde hovedinngangen ligger i første etasje, eller på øvre plan, siden dette er et hus tilpasset en skrå tomt. Du kommer først inn i et vindfang med tilgang til både bad og en bod, som kan benyttes som garderobe ved behov. Deretter

Den andre fløyen har stue og kjøkken. Kjøkkenet er skjermet, og har inngang til vaskerommet. Derifra er det også direkte adkomst ut. Har man for eksempel hund, er det praktisk å kunne gå inn via vaskerommet. Det er store vinduer på alle veggene og en skyvedør ut til terrassen. Denne er overbygd og vegger på tre sider gir et lunt uterom.

Holmen er tegnet av Trine Tellefsen, Arkitekt MNAL hos Klepp Prosjektering, en del av Mestergruppen.

Se flere hus fra Mesterhus katalogen