Lindeland 1 er en hytte fra Systemhus som våre forhandlere over hele landet kan bygge for deg. Lindeland 1 er en fleksibel hytte som kan utvides i alle retninger, alt etter tomtens beskaffenhet, reguleringsbestemmelser og dine behov. Hytten er praktisk planlagt vet at soveromsdelen er adskilt fra stue og kjøkken.

Lindeland 1 er en klassisk og fleksibel hytte, som kan utvides etter ønske

BRA 139,3 M²

KVM 108,9 M²

SOVEROM 4

Romslig og fleksibel hytte på to etasjer

Lindeland 1 er en klassisk og fleksibel hytte, som lett kan utvides etter ønske. Dette er en romslig hytte med et bruksareal på 139,3 m2. Første etasje inneholder en trivelig stue med god plass til en sofa som rommer familien. Fra sofakroken kan man titte ut på naturen rundt hytta gjennom flere gode vinduer. Peisen er plassert i rommet slik at man kan nyte den både fra spiseplassen og fra sofaen. Peiskos er en viktig del av livet i hytta. Varmen og lukten av brennende ved er med på å skape de perfekte rammene for hytteturen. På kjøkkenet i hytta er det god plass til å lage mat. Det er også et perfekt hjørne til en super spiseplass med vinduer som lar deg nyte utsikten og slipper inn godt med lys. Selve kjøkkenet er noe adskilt fra stua. I første etasje er det også to soverom, en gang og et funksjonelt bad. Her er det også mulighet for vaskerom. Hytta har også et praktisk gjestetoalett og en stor praktisk utvendig bod til å lagre for

eksempel skiutstyr, hengekøyen eller vedklyveren.

Andre etasje med to soverom og loftstue, perfekt for gjester

I andre etasje er det ytterligere to soverom og en hyggelig loftstue med balkong ut i fra loftstua. Andre etasje er perfekt for gjester å overnatte eller for eldre barn som har behov for litt privatliv. Det er flere utganger til hyttas mange uteområder, noe som gir mulighet for å lage seg mange koselige kroker. Her kan man finne både sol, le eller skygge hvis man ønsker. Nærheten til naturen er en viktig del av hyttelivet. Ofte er man like mye utenfor hytta som inne, og da er det viktig at det er funksjonelle løsninger for å bevege seg mellom utesone og innesone. Dette er en fleksibel hytte som kan utvides i alle retninger, alt etter tomtens beskaffenhet, reguleringsbestemmelser og dine behov.

Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Se flere hytter fra Mesterhus katalogen