Lindeland 2 er en hytte fra Systemhus som våre forhandlere over hele landet kan bygge for deg. Hytte som passer godt på fjellet. Den har store vinduer i stuedelen som gir god utsikt til fjell og vidde. Den har gode soveplasser med spennende muligheter. Hytta er som skapt for den norske fjellheimen.

Herskapelig og romslig hytte for deg som vil ha plass til ``alt``!

BRA 130 M²

KVM 108,2 M²

SOVEROM 5

Familiehytte som har “alt”

Stor herskapelig hytte for deg som vil ha plass til«alt»! Hytta passer utmerket som en stor familiehytte eller for de som ønsker å ta med seg venner på besøk. Lindeland 2 har en stor soveavdeling med tre soverom i første etasje, og ytterligere to soverom i andre etasje. Velger man familiesenger på flere av rommene, kan hytta romme utrolig mange besøkende. Hytta har et bruksareal på 130 m2. I hovedetasjen er det et stort oppholdsrom med peis og god plass til både sofakrok og spisebord. Utformingen på oppholdsrommet gjør at man kan lage en fantastisk trivelig spisekrok der man kan kose seg med venner og familie. Denne plasseringen er noe skjermet fra stuerommet og gjør at man har en sonedeling som kan være praktisk når man er mange i hytta med litt forskjellige interesser. Selve kjøkkenet er noe adskilt fra resten av oppholdsrommet, slik at man kan skjerme unna eventuelt rot og samtidig får utnyttet veggene til praktisk oppbevaringsplass.

Praktiske løsninger og flere uteområder

Hytta har mulighet for to bad og vaskerom. Vaskerommet kan ha utgang direkte ut, praktisk dersom man for eksempel har en hund man vil skylle av før man tar den med inn. Det er ellers flere utganger slik at man kan utnytte krokene på hytta til å få le for vinden og samtidig få med seg mest mulig av sola. Nærheten til naturen og uteområdene er noe som man gjerne ønsker seg når man skal nyte hyttelivet til det fulle. I tillegg til to soverom i andre etasje, er det også plass til en loftstue, som har utgang til en koselig balkong. Der kan man kanskje nyte solnedgangen eller ta en varm sjokolade på kveldstid.

Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Se flere hytter fra Mesterhus katalogen