Lindevik 1 er en hytte fra Systemhus som våre forhandlere over hele landet kan bygge for deg. Lindevik 1 er en vinkelhytte med utbygget stueparti i front, stor hems med mulighet for å dele opp til to seperate sovealkover.

Lindevik 1 er en koselig og klassisk familiehytte

BRA 79,4 M²

KVM 90,7 M²

SOVEROM 2

Lys og arealeffektiv familiehytte

Lindevik 1 er en koselig og klassisk familiehytte. Hytta har et bruksareal på 79,4 m2. Dette er en meget arealeffektiv hytte med plass til hele familien. Lindevik 1 er en vinkelhytte med utbygget stueparti i front. Hytta har en stor og åpen stue-/kjøkkenløsning med god plass til et stort spisebord. Stuen i front er romslig og perfekt til å ha en koselig sofagruppe hvor familien kan samles. De flotte doble dørene fra stua åpner seg ut mot den overbygde terrassen og gir også fantastisk godt lys inn i hytta. Dagslys er utrolig viktig for bomiljøet i hytta og kan gi deg energi og overskudd.

Praktisk hytte med lagring, og muligheter for ekstra soveplasser

Hytta har to soverom. Det ene kan innredes som foreldresoverom og det andre med en familieseng som kan gi ekstra soveplasser ved behov. Hytta har et praktisk bad og en praktisk innvendig bod til lagring av fritidsutstyr, sko og yttertøy til bruk utenfor hyttedøra.

Andre etasje har stor hems med mulighet for å dele opp til to separate sovealkover og et ekstra oppholdsrom. Med den riktige innredningen kan man også her sørge for at man har optimalt med soveplasser ved behov. Det er også en perfekt løsning for gjester eller en sone for de som ønsker å trekke seg litt tilbake.

Perfekt familiehytte med gode løsninger

 

Lindevik 1 er en familiehytte som faller i smak hos mange. Den er ikke for stor på størrelsen, men den har en meget praktisk innredning som kan gi mye glede i hyttelivet. Det er en klassisk tidløs hytte som vil kunne bidra til mange gode stunder med familie og venner.

Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Se flere hytter fra Mesterhus katalogen