Lindevik 2 er en hytte fra Systemhus som våre forhandlere over hele landet kan bygge for deg. Denne hytten har svært gode bekvemmeligheter. Fem soverom, gang med garderobeplass, wc, bad og vaskerom. Framskutt luftig stue og kjøkkenavdeling. Store panoramavinduer og utgang til terrasse. Denne hytten har alt og litt til.

Denne hytta har alt og litt til

BRA 157,5 M²

KVM 137,6 M²

SOVEROM 5

Drømmehytta for storfamilien

Denne hytta har svært gode bekvemmeligheter. Lindevik 2 har alt og litt til. Denne hytta har et bruksareal på hele 157,5 m2. Dette er drømmehytta for storfamilien eller de som elsker å ha med seg gjester på hytta. Lindevik 2 er en meget innholdsrik hytte med hele fem soverom, gang med garderobeplass, toalett, bad og vaskerom og flere allrom, I første etasje har hytta et gjennomgående allrom med en god stueavdeling og et kjøkken med god plass til et stort spisebord. Her ligger alt til rette for et koselig hytteliv med familie og venner. I tillegg inneholder første etasje ytterligere et fantastisk oppholdsrom med store panoramavinduer og utgang til terrasse. At oppholdsrommene er oppdelt i gode store soner er perfekt for en romslig hytte som kanskje skal romme mange besøkende. Det gir privatliv og fleksibilitet etter de enkeltes ønsker.

Stort bad, store soverom og god plass til lagring

 

Første etasje har også et stort bad med mulighet for badstue, et praktisk vaskerom som kommer godt med når man skal bo på hytta over tid, og et separat toalettrom. Etasjen har også to gode soverom hvor det ene egner seg perfekt til foreldresoverom og har god plass til kleslagring. Her er det også både innvendig og en utvendig bod for lagring, noe som kommer veldig godt med. I andre etasje er det nok et oppholdsrom og hele tre soverom. Et av soverommene er veldig stort og kan for eksempel romme mange barn som ønsker å overnatte sammen eller fungere som et familiesoverom til gjester. Her er det nok tumleplass så både storfamilien og venner kan ha et hyggelig opphold på hytta. Lindevik 2 har de fantastiske kvalitetene en drømmehytte skal ha og vil kunne gi mye glede for hele familien. Den har mange gode praktiske løsninger slik at hyttelivet blir enklere og man fint klarer å leve på hytta over lang tid, uten å savne boligen hjemme.

Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Se flere hytter fra Mesterhus katalogen