OuzWpuUg

Maud er et funkis-inspirert hus med særegent preg og fleksibel planløsning med mange, spennende muligheter

BRA 164 M²

KVM 150 M²

SOVEROM 3

Elegant hus med fleksibel planløsning

 

Det utradisjonelle utseendet passer perfekt for deg som legger vekt på stil og eleganse. Huset har i tillegg vunnet pris for sin fleksible planløsning, som gir mange muligheter til å sjonglere med romplasseringen. De lange søylene gir huset et originalt og arkitektonisk uttrykk, samtidig som de høye hjørnevinduene slipper inn masse lys og sørger for luftige rom. Med et totalt bruksareal på 156 kvadratmeter fordelt på to etasjer, og full takhøyde i alle rom, har du et hus som passer svært godt til alle livets faser. Selv om huset i utgangspunktet er tegnet med to soverom, kan det med enkle grep gjøres om til fire, etter ønske og behov.

 

Mye lys og et moderne uttrykk

 

Fasaden har rene linjer og et moderne uttrykk. Søylene gir et spennende og nesten sydlandsk uttrykk til interiør og eksteriør. Huset er meget fleksibelt, og har adkomst fra både forside og bakside. Den utstrakte bruken av glass i dører og store vinduer, gir boligen mye lys og luft.

 

Åpen og romslig første etasje med lett adkomst til uteområdet

 

Første etasje er både åpen og romslig, med kjøkken, stue, tv-stue og bad. I entreen har du doble glassdører ut mot hagen. I tillegg er det utgang til uteområdet fra begge stuene, også

her med doble glassdører. Du har med andre ord lett adkomst til hyggelig uteaktiviteter, perfekt for deg som liker å oppholde deg en del utendørs.

Kjøkkenet har god plass, som inviterer til mange hyggelig middager og andre aktiviteter. Stuen er tilrettelagt for peis, og har egen utgang til hage. Den andre stuen fungerer fint som tv-stue, eller kan enkelt gjøres om til et eget soverom. Eventuelt kan du leie ut rommet som hybel, slik at du får finansiert noe av bokostnadene. Hvis du har lyst til å bygge hus på Karmøy. Ta kontakt med ditt lokale byggefirma.

 

Innholdsrik andre etasje med to soverom med luftebalkong og kombinert bad-/vaskerom 

 

Andre etasje er både innholdsrik og godt utnyttet. Her finner du blant annet et stort, flott bad kombinert med vaskerom, to soverom og god lagringsplass. Begge de store soverommene har utgang til en praktisk luftebalkong. Balkongdørene er i glass, som gir lekkert lysspill inn til soverommene. Den store boden kan enkelt gjøres om til et ekstra soverom, hjemmekontor, tv-stue eller ungdomsrom etter behov.

Mesterhus Maud er tilpasset flat tomt, egner seg også som enebolig i rekke, og kan leveres med murfasade.

Se flere hus fra Mesterhus katalogen