Skjermbilde 2020-08-11 kl. 11.44.15

Norhild er en herskapelig tomannsbolig med utbygd midtseksjon og en praktisk og smart planløsning

BRA 127 M²

KVM 113 M²

SOVEROM 3

Praktisk og innholdsrik vertikaldelt tomannsbolig

 

Ved første øyekast minner Mesterhus Norhild mer om en stor praktvilla, enn en praktisk, vertikaldelt tomannsbolig. Den flotte fasaden med nostalgiske detaljer understreker dette inntrykket. Forøvrig er økonomiske fordeler kanskje den viktigste grunnen til at huset er så populært. Du kan kjøpe det sammen med venner, eller kjøpe det alene og satse på gode utleieinntekter. Hver boligenhet har et bruksareal på 123 kvadratmeter, og en praktisk og smart planløsning gir rom for god spiseplass på kjøkkenet og stor stue med utgang til terrasse og hage. Begge etasjer har også eget bad, og du kan innrede hver bolig med tre eller fire soverom etter behov. Med mulighet for alle hovedfunksjoner på ett plan, er boligene svært godt egnet for alle livsfaser.

Fleksibel planløsning

 

Dette er et hus som alle tilhengere av nostalgisk stil vil like umiddelbart.
Krysspostvindu med knekter og markerte hjørnebord, mønekors og liggende panel er med på gi huset særpreg.

Spesielt den utbygde midtseksjonen med fine vindusdetaljer og mønekors, står ut som en flott detalj.

Innvendig gir en fleksibel planløsning deg gode muligheter til å virkeliggjøre dine innredningsideer. Vinkelstuen gir mer enn nok plass til å boltre seg på.

Hvis du allerede på planleggingsstadiet vet at du ønsker en allromløsning, lar dette seg ordne ved å flytte kjøkkenveggen bort til pipen.

I annen etasje finner du tre gode soverom og et romslig bad med mulighet for en ekstra vask. Avhengig av din livssituasjon kan du bruke huset som generasjonsbolig, med familiebolig på den ene halvparten og for eksempel en egen livsløpsbolig for besteforeldre, på den andre. Eller kanskje har du en datter eller sønn som på sikt vil bli kjempeglad for egen leilighet? Her er det mange muligheter.

Mesterhus Norhild er tilpasset en flat tomt.

Arkitekt: Kjell Reianes

Vi bygger moderne hus på Karmøy og omegn. Sjekk våre prosjekter.

Se flere hus fra Mesterhus katalogen