Oppstugu er en hytte fra Systemhus som våre forhandlere over hele landet kan bygge for deg. Bestselger som går igjen og igjen, mange soveplasser, badstue og stor loftstue for hele familien. En skikkelig familiehytte.

Oppstugu 1 er en tradisjonell og romslig hytte, en av våre bestselgere

BRA 132,2 M²

KVM 109,9 M²

SOVEROM 4

Stor og tradisjonell hytte over to plan

 

Oppstugu 1 er en tradisjonell og romslig hytte som er en av våre bestselgere. Oppstugu 1 har et bruksareal på 132,2 m2, fordelt på to plan. Dette er en populær romslig
hytte som har plass til hele familien. Hytta har hele fire soverom. Tre soverom ligger i første etasje. Der finner man også to romslige bad og rom til eventuelt badstue.
Å ha flere bad på en stor hytte kommer veldig godt med for å unngå kø og irritasjon. Når du kommer inn i hytta er gangen romslig og praktisk for å lagre ytterklær og sko. Fra gangen har man også tilgang til et stort ekstra bad som blant annet også har plass til vaskemaskin. I tilknytning til hovedbadet er det et rom som man kan velge å bruke som bod, eller gjøre det om til en flott badstue for helse og velvære. Etter en kald skitur, kan det være utrolig deilig med badstuen for å få varmen i kroppen.

Romslig kjøkken-/stueløsning med utgang til uteområdet

 

I første etasje har hytta også en stor og åpen kjøkken-/ stueløsning. I oppholdsrommet er det god plass til spisebord. Her kan man velge å ha en stort spisebord med plass til familie og venner. Kjøkkenet gir rom for mange hyggelige stunder og gode matopplevelser. Fra kjøkkenet er det også en utgang til uteområdet, hvilket er veldig
praktisk om man ønsker å spise utendørs. Nærheten til naturen er noe alle hytteeiere setter stor pris på, så å ha en direkte utgang fra kjøkken og stuerom er en meget god kvalitet med Oppstugu 1. I andre etasje finner du nok et soverom som kan lett romme to sengeplasser. Det er en perfekt plass hvor gjester eller de eldre barna i huset kan sove. Andre etasjen har også en romslig loftstue som fint kan brukes som TV-stue eller en plass for å trekke seg tilbake og slappe av.

Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Se flere hytter fra Mesterhus katalogen