Ousdal er en hytte fra Systemhus som våre forhandlere over hele landet kan bygge for deg. Hytta er en romslig hytte med mange muligheter. Romslig loftstue med utgang til balkong. Her er god plass til å ta venner med på hyttetur.

Har du en lang og smal tomt, og drømmer om en innholdsrik hytte? Da kan Ousdal være noe for deg

BRA 129,9 M²

KVM 118,6 M²

SOVEROM 3

Innholdsrik hytte med mange muligheter

Dette er en romslig hytte med mange muligheter. Har du en lang og smal tomt, og drømmer om en innholdsrik hytte? Da kan Ousdal være noe for deg. Ousdal er en romslig hytte med et bruksareal på 129,9 m2. Hyttas første etasje inneholder en åpen stue-/kjøkkenløsning med romslig spiseplass. Løsningen er lagt til rette for en flott soneinndeling av spiseplassen og stuen, noe som skaper mange muligheter. Det gir også en spesielt god romfølelse. Man kan også se peisen fra både spiseplass og fra sofaen. Det legger tilrette for trivelig kveldskos både når man spiser eller slapper av i sofaen med brettspill eller TV. Denne etasjen har et romslig bad med plass til vaskemaskin og tørketrommel, et praktisk ekstra gjestetoalett og to soverom. Gangen er meget romslig og fungerer perfekt for å lagre og tørke uteklær etter en lang skitur eller en tur i skog og mark. Gangen er med på å holde skitt og støv ute fra hyttas oppholdsarealer. Dette er med på å skape

et optimalt inneklima i hytta. Fra gangen er det også tilgang til en praktisk bod der man kan lagre klær og utstyr man trenger for å nyte naturen og mulighetene både inne og utenfor hytta.

Loftstue og soverom med utgang til overbygd balkong

Andre etasje har nok et soverom og en loftstue. Soverommet i andre etasje har utgang til en hyggelig overbygd balkong. Denne etasjen fungerer perfekt som gjesterom eller for større barn i familien som ønsker litt mer privatliv. Her kan man etablere en hyggelig TV-stue eller en hvileplass hvor man kan lese en god bok og nyte en god kopp kaffe om man ønsker det. Her er det god plass til å ta venner med på hyttetur! Ousdal byr på mange muligheter og er en flott klassisk familiehytte som vil kunne gi mye glede til familien.

Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Se flere hytter fra Mesterhus katalogen