Ramsvik er en hytte fra Systemhus som våre forhandlere over hele landet kan bygge for deg. Ramsvik er tilpasset for å ligge fint i terrenget. Stor stue med utgang til terrasse. 3 gode soverom, bad, vaskerom og boder på hovedplan. Hems med spennende muligheter. En komfortabel hytte - ved sjøen eller på fjellet.

Ramsvik er tilpasset for å ligge fint i terrenget

BRA 100,7 M²

KVM 96,8 M²

SOVEROM 3

Klassisk hytte som tilpasser seg terrenget

Ramsvik er klassisk hytte som tilpasser seg godt i terrenget. Hytta har et bruksareal på 100,7 m2. Den er tilpasset for å ligge fint i terrenget, og passer godt for en lett skrånende tomt. Inngangspartiet er inntrukket noe som gir ly for vær og vind. Den åpne stue- og kjøkkenfløyen ligger på et litt lavere plan og her er det åpent opp mot hemsen. Dette gir et luftig og flott rom å oppholde seg i på dagtid. Mange vinduer gir et godt dagslysinnslipp inn i stuen og kjøkkenet. Oppholdsrommet har god plass til en trivelig sittegruppe hvor man kan samle familien til trivelige stunder på hytta. Kjøkkendelen har også godt med plass til et stort og sosialt spisebord perfekt for lange måltid eller en kveld med brettspill. Fra oppholdsrommet har man også direkte utgang til uteplassen. Nærheten til naturen er viktig for å få et godt hytteliv. Utgangen

er praktisk på fine dager når man har lyst til å grille og kose seg utenfor hytta. Hytta inneholder tre gode soverom, hvor et er godt egnet som foreldresoverom med ekstra plass. Hytta har et romslig bad i tilknytning til soverommene.

Hytte med god planløsning, godt med lagringsplass og mange muligheter

Tre små boder gir hytta godt med lagringsplass i hverdagen, noe som kommer veldig godt med. Hemsen har tre disponible rom med mange spennende muligheter og ikke minst god plass til lagring. Ramsvik er en sjarmerende hytte for en familie. Hytta er lett å bli glad i og har en flott planløsning og de praktiske funksjonalitetene for en fritidsbolig.

Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Se flere hytter fra Mesterhus katalogen