xfpxl5YA

Signatur 303 er en lekker enebolig over to plan med spennende fasade, moderne design og gode planløsninger

BRA 166 M²

KVM 153 M²

SOVEROM 3

Romslig enebolig med spennende miks av materialvalg

 

Et spennende materialvalg med en miks av tre og glass gir dette huset et flott og moderne særpreg. Huset med 187 kvadratmeter i bruksareal går over to plan, og har egen carport, tre soverom, to balkonger, åpen stue- og kjøkkenløsning, to bad og separat vaskerom. Den romslige eneboligen er tilpasset en flat tomt, og kan også kjedes for større feltutbygginger.

Overbygd inngangspart og carport

 

Selve inngangen finner du i første etasje med et praktisk overbygg, som har åpen carport under og stor, lekker terrasse over. Her kommer du først inn i husets hvile- og avslapningssone med to soverom og en tv-stue, som også kan fungere som gjesterom eller ekstra soverom ved behov.

Etasjen har også et bad og separat vaskerom, samt to boder. Den ene med inngang fra utsiden.

 

Åpen stue- og kjøkkenløsning og store vindusflater 

 

Trappen fra hallen leder deg opp til det store fellesrommet, som er både  lyst og luftig med åpen løsning mellom kjøkken og stue, og med en skrå himling over. De store vindusflatene gir god kontakt med omgivelsene og naturen rundt, mens de to balkongene inviterer til hyppig bruk i sommerhalvåret. På dette planet har du også en egen sone bestående av et stort soverom med eget walk-in-closet og kort vei til badet. Her har du alt du trenger på ett plan.

Signatur 303 er tilpasset en flat tomt.

Arkitekt: Ben R. Giske/Fylling og Bjørge Bygg AS.

Vi bygger moderne hus i Haugesund og omegn. Sjekk våre prosjekter.

Se flere hus fra Mesterhus katalogen