kLXbBOoA

Signatur 306 er en lekker og innholdsrik bolig med masse lys og luftige rom, samt egen sokkelleilighet for utleie

BRA 206 M²

KVM 128 M²

SOVEROM 3

Moderne og innholdsrik funkisvilla med utleiemulighet

 

Med sine stramme og rene linjer er dette et spennende og innholdsrikt hus med et moderne uttrykk. Det store panoramavinduet i hjørnet av stuen gir masse lys inn til det store fellesrommet, og flott utsikt. Det totale bruksarealet på 185 kvadratmeter, inkluderer også en sokkelleilighet på 45 m2. Hovedboligen har tilsammen tre soverom, hvor av det ene på samme plan som de andre hovedfunksjonene. Noe som gjør dette til en svært attraktiv generasjonsbolig, godt tilpasset alle livsfaser. Alternativ kan sokkelleiligheten leies ut, for et hyggelig tilskudd til familieøkonomien. At den har egen inngang og eget soverom, vil garantert gjøre den populær på utleiemarkedet. Vil du bygge hus? Se hvilke spennende funkishus vi kan tilby.

 

Hus for skrå tomt

 

Huset er tilpasset en skrå tomt, og hovedinngangen ligger på øvre plan, kort vei fra carporten. Rett ved siden har du direkte adkomst til en utvendig sportsbod. Når du trer inn i selve huset, kommer du først til en stor og romslig hall. Her har du umiddelbar adkomst til både bod, et kombinert bad og vaskerom, samt et stort soverom. Hallen leder deg videre inn i stuen, som er inndelt i to hyggesoner med skrå himling over, samt vinduer som går fra gulv til tak. Dette setter et fint særpreg på rommet. Du har også utgang rett fra stuen til den store, flotte terrassen. Det store fellesrommet har åpen løsning inn mot kjøkkenet, som likevel ligger delvis avskjermet. Et stort vindu gjør dette til en lys og trivelig spiseplass.

Underetasje med to soverom, ekstra bad og overbygd terrasse

 

Fra hallen går det også trapp ned til underetasjen, hvor du finner et ekstra bad og to praktiske soverom. Det ene med utgang til den overbygde terrassen og kort vei til en utvendig sportsbod. Et perfekt sted for oppbevaring av hagemøbler og annet hageutstyr. Denne delen av huset er forøvrig adskilt fra sokkelleiligheten, som har egen inngang fra utsiden.

 

Sokkelleilighet med store vinduer, oppholdsrom, kjøkken, soverom og bod.

 

Går du inn i sokkelleiligheten, kommer du først til et vindfang. Herfra har du inngang til eget bad, før du kommer inn i et romslig oppholdsrom med åpen løsning inn mot kjøkkenkroken. Fra kjøkkensonen, er det inngang til bod med ekstra lagringsplass. Soverommet har inngang fra oppholdsrommet, og har store vinduer som gjør rommet luftig og lyst.

Signatur 306 er tilpasset en skrå tomt.

Arkitekt: Ben R. Giske/Fylling og Bjørge Bygg AS.

Se flere hus fra Mesterhus katalogen