Skjermbilde 2020-08-11 kl. 10.52.47

Silje er et symmetrisk og vakkert hus i klassisk stil

BRA 158 M²

KVM 136 M²

SOVEROM 4

Klassisk hus med alle hovedfunksjoner på ett plan

 

Dette er et klassisk og vakkert hus, som er svært symmetrisk i uttrykket. Vil du bygge hus? Se hvilke spennende hus vi kan tilby. De mange vinduene slipper massevis av lys inn i huset. Med full takhøyde i begge etasjer, fire soverom og et bruksareal på 145 kvadratmeter, er Mesterhus Silje velegnet for en småbarnsfamilie. Du har også alle hovedfunksjoner på ett plan, noe som også gjør dette til en attraktiv bolig i alle livsfaser.

Praktisk og åpen stue- og kjøkkenløsning delt inn i soner

På hovedplanet finner du et stort oppholdsrom på 43 kvadratmeter, med åpen stue- og kjøkkenløsning. Rommet er praktisk innredet, og er inndelt i forskjellige soner for både avslapning, bespisning og kjøkkenaktiviteter. I tillegg har man fra dette oppholdsrommet utgang til en sjarmerende og

overbygd terrasse, som leder deg videre ut i hagen. På dette planet befinner det seg også et stort soverom, og et praktisk bad og vaskerom.

 

Innholdsrik andre etasje 

 

I den innholdsrike andre etasjen finner du tre romslige soverom, eget bad, ekstra lagringsplass og en loftstue med egen balkong tilknyttet. Stuen vil fungere fint som en ekstra tv-stue, lekerom eller oppholdsrom for større barn som har venner på besøk.

Mesterhus Silje er tilpasset en flat tomt.

Arkitekter: Ben R. Giske og Petter A. Aarseth/Fylling og Bjørge Bygg AS.

Se flere hus fra Mesterhus katalogen