Småfrekt og hjemmekoselig

Du har ikke vært mange minuttene i den nye boligen til Christian Bjordal og Susanne Østhus Hansen på Vormedal, før du oppdager x-faktoren. Det unge paret har virkelig klart å gi den nye boligen både særpreg og personlighet – samtidig som de har skapt seg et hjemmekoselig og praktisk småbarnshjem.

Her bor: Christian Bjordal, Susanne Østhus Hansen og deres to barn
Hva: Ny funkisbolig
Hvor: Vormedal
Besøk Susanne på Instagram: @susanne_1988

Tepper på alle soverom. Luksuriøse tapeter. Møbler og stasj med særpreg. Her er lite overlatt tilfeldighetene og den småfrekke egdy stilen understrekes av fotokunst, mørke møbler, tunge tekstiler og glamorøse detaljer. Hele boligen inkludert det meste av innredningen ble planlagt før selve byggingen startet. På den måten klarte de å holde budsjettet og unngikk kjedelige overraskelser etter at boligen var ferdig.

– Heller litt færre kvadratmeter og valg fra øverste hylle, enn større hus og andrevalg. Derfor satte vi inn akkurat det kjøkkenet vi ønsket oss og har heller utsatt bygging av garasjen, sier Susanne og Christian og viser oss det rålekre kjøkkenet fra Alno.

– Kjøkkenet er husets viktigste rom og er et viktig møtested. Vi har valgt funksjonelle løsninger og god lagringsplass – et drømmekjøkken vi blir fornøyd med i mange år, sier de.

Creolines interiør

Karmøyfirmaet Creolines interiør har virkelig hatt en finger med i spillet når de ulike inn-redningsvalgene av boligen skulle tas. Gulv, tapeter, tepper, møbler og tekstiler er for det meste handlet her – i tillegg til stasj og interiørvarer. Innehaveren av Creolines interiør, Anne Margrethe Sletten, har veiledet underveis og har flere ganger vært på befaring i boligen.
– Vi har satset på produkter av god kvalitet som vi mener passer inn i stilen vår og som er med å understreke den litt edgy stilen vi liker så godt. Vi synes det er spennende å velge produkter som skiller seg litt ut og gir boligen vår særpreg, sier de.

Garvik

Det er Garvik Gruppen som har bygget den funkisinspirerte boligen i det lille boligefeltet i Arquebusveien på Vormedal.

Paret har gjort en god del av innrednings-arbeidet selv og har blant annet tapetsert alle vegger, lagt tepper på soverommene og gulv i flere rom. Den 179 kvm store boligen inneholder hall, fire soverom, kjellerstue, to bad, toalett og kjøkken i åpen løsning med stuen. Tomten fikk de kjøpe av Karmøy kommune, og jubelen stod i taket da de fikk en tomt helt i enden av boligfeltet med fin utsikt til Vormedalsvannet.
– Dette er et trivelig boligfelt og barna våre har flere jevngamle å leke med i nærheten. Vi er alt i alt meget fornøyd med både byggeprosessen og det ferdige resultatet, sier de.

Innholde i boligreportasjen er hentet fra Vi Bygger Nytt
Tekst: Liv Alsaker Sande – Foto: Karoline Vedøy Mikkelsen – Stylist: Ann Helen Kvalevaag

Forresten, vi har et annet spennende prosjekt, som vi anbefaler å sjekke.