Sørlandshytten 1 er en hytte fra Systemhus som våre forhandlere over hele landet kan bygge for deg. Sørlandshytten er en hytte med typisk sørlandspreg. I første etasje er det blitt lagt vekt på allrom, med stor stue og stort kjøkken. Loftsetasjen inne-holder 3 store soverom, bad og loftstue med kvist. Her ser man den i klassisk hvit utførelse.

Sørlandshytten 1 er en hytte med typisk sørlandspreg som passer godt ved sjøen

BRA 114,7 M²

KVM 86,1 M²

SOVEROM 3

Sjarmerende og klassisk hytte med et tidløst uttrykk

Sørlandshytten 1 er en hytte med typisk sørlandspreg som passer godt ved sjøen. Hytta har et bruksareal på 114,7 m2. Dette er en sjarmerende hytte med ark som gir et klassisk og tidløst uttrykk. Hytta har en romslig gang på 7,8 m2, der du har inngang til hyttas bad/vaskerom, den åpne kjøkken- og stueløsningen og trappa som fører deg opp til andre etasje. I første etasje finner du også et romslig soverom, hyttas terrasse og en utvendig bod. Det er et delvis åpent kjøkken- og stueområde på hele 40 m2. I kroken av rommet er det praktisk å plassere kjøkkenet der du får utnyttet dette området fint og får godt med benkeplass. Hytta har god plass til en romslig spiseplass og et hyggelig stueområde.

Hytte med effektiv arealbruk, lett tilgang til uteområder og plass til besøk

Her har du god plass til å invitere til besøk. Fra stua og kjøkkenet er det dobbeltdører som fører deg ut til hyttas terrasse på 24,5 m2. I tillegg er det inngang til et romslig soverom i første etasje fra stue/kjøkken. På loftet er det to store soverom, en god loftstue og en romslig bod. Loftstua kan fint brukes som TV-stue. På soverommene er det praktiske kott i kneveggene til lagring. Sørlandshytten 1 er en hytte som rommer alt og har et effektiv arealbruk slik at man får mest mulig ut av hytta.

Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Se flere hytter fra Mesterhus katalogen