Sørlandshytten 2 er en hytte fra Systemhus som våre forhandlere over hele landet kan bygge for deg. Koselig hytte i typisk sørlandsstil. Sørdalshytten er en hytte med særpreg, bygget på gode norske tradisjoner. Meget innholdsrik, god familiehytte i høy klasse.

Sørlandshytten 2 er en klassisk hytte for deg som ikke liker for mye fiksfakseri

BRA 108,3 M²

KVM 81,3 M²

SOVEROM 4

Klassisk og tidløs hytte

Sørlandshytten 2 er en klassisk hytte for deg som ønsker et enkelt og tidløst design. Hytta har et bruksareal på 108,3 m2. De smårutete vinduene som preger fasaden har god symmetri. I første etasje kommer du inn til en stor og romslig gang med trapp opp til andre etasje. Her har du også inngang til hyttas bad/vaskerom, og på andre siden av gangen har du et stort soverom på 10,8 m2. Fra gangen kommer du til et åpent stue- og kjøkkenområdet. Kjøkkenet er stort og du har god plass til et stort spisebord. Stueområdet på andre siden har plass til en stor sofagruppe ved siden av peisen. Et flott allrom hvor familien og venner kan kose seg når de er på hytta. Doble dører fra stue/kjøkken åpner seg ut mot en herlig terrasse på 24 m2.

Gode oppholdsrom, fire soverom og godt med lagringsplass

En god og nær uteplass er en viktig kvalitet for hyttelivet, spesielt til fine dager når livet utenfor hytta frister mest. I første etasje har du også en utvendig bod for ekstra lagring. På loftet er det tre gode soverom, en bod og en gang som kan fungere fint som et ekstra oppholdsrom. Alle soverommene har kott i kneveggene, noe som gir bra med lagringsplass. Denne hytta har totalt fire soverom, gode oppholdsrom og godt med lagringsplass. Dette er en hytte med god plass til hele familien.

Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Se flere hytter fra Mesterhus katalogen