Trend 1 er en moderne hytte fra Systemhus som våre forhandlere over hele landet kan bygge for deg. Funkis i småhytteserien. Godt utnyttet planløsning der det også er lagt vekt på at hytten skal ha mye naturlig lys inn i stue og på hems. Dette er blitt løst ved å ha store vindusflater. Hems tilrettelagt med TV-stue og soverom. En flott familiehytte.

Ønsker du deg en moderne og arealeffektiv hytte? Da kan Trend 1 være noe for deg

BRA 54,2 M²

KVM 62,4 M²

SOVEROM 1

Moderne hytte med funksjonell planløsning

Ønsker du deg en moderne og arealeffektiv hytte? Da kan Trend 1 være noe for deg! Trend 1 er en funksjonell hytte med et bruksareal på 54,2 m2. Trend 1 er en funkis i småhytteserien. Dette er en kompakt hytte med et moderne preg og med funksjonell planløsning. Her er det lagt vekt på at hytta skal slippe inn mye naturlig lys, og gi mulighet til å nyte utsikten, med de mange vinduene i stue- og kjøkkendelen. Ved inngangspartiet har hytta en praktisk utebod. I første etasje er det gangen som leder videre til alle øvrige rom. Dette er en fin løsning som også gjør at du får isolert skitt og støv fra de andre rommene. Småhytta har en åpen stue- og kjøkkenløsning med grei benkeplass på kjøkkenet, og god plass til spisebord og sofagruppe. Soverommet har en egen

innebod, som fint kan fungere som garderobe.

Stor terrasse som strekker seg på hele hyttas lengde

Hytta har en romslig terrasse på 25,2 m2 som strekker seg på hele hyttas lengde. Det er utgang til terrassen fra stue- og kjøkkenområdet og fra soverommet. Dette i kombinasjon med flere møbleringsmuligheter gjør at du kan nyte fine dager på flere måter. Hemsen inneholder to rom med store vinduer for å slippe inn lys og nyte utsikten. Her er det mulighet for ekstra soveplasser i tillegg til en loftstue. I denne hytta får man gode løsninger på ikke altfor mange kvadrat. Den er ideell for mange hyttetomter.

Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Se flere hytter fra Mesterhus katalogen