Trend 2 er en moderne hytte fra Systemhus som våre forhandlere over hele landet kan bygge for deg. Funkishytte med alt på ett plan. Vi har laget et anneks med gjestesoverom og bod som et alternativ til hems. En flott hytte med mange dører som gir frihet til å utnytte uterommet ved flere anledninger.

Trend 2 er en funkishytte med alt på ett plan

BRA 112,8 M²

KVM 131,5 M²

SOVEROM 3

Moderne og stilren hytte

 

Trend 2 er en romslig funkishytte med alt på ett plan. Hytta er moderne og stilren med et bruksareal på 112,8 m2. Hytta er delt inn i praktiske soner og har godt med bodplass. Inngangspartiet leder inn til en yttergang med plass til garderobeskap og inngang til et gjestetoalett. Yttergangen leder videre til hyttas to ulike soner/avdelinger, bestående av stue- og kjøkkenområdet og soveromsavdelingen. Fra innergangen på hytta kommer man til tre gode soverom, en bod og badet. Boden kan fint brukes som en ekstra garderobe eller som en vanlig lagringsplass. Fra vindfanget er det skyvedør inn til en åpen stue- og kjøkkenløsning. Rommet er på hele 31,4 m2 og har plass til et kjøkken med mye benkeplass, en stor spiseplass og en romslig sofagruppe. Store gode vinduer slipper inn mye dagslys og gir en fin nærhet til omgivelsene.

Perfekt familiehytte som passer både ved sjøen og på fjellet

 

Hytta er perfekt å plassere på en tomt med mye utsikt, enten over sjø eller fjell. Hytta har en hyggelig, skjermet terrasse på 17,3 m2, som binder hytta og annekset sammen. Annekset består av to boder, der man fint kan gjøre om den største boden til et gjestesoverom. Trend 2 har en populær arkitektur som mange faller for. Det er en hyttedrøm for mange og den rommer det en familie trenger og litt mer.

Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Se flere hytter fra Mesterhus katalogen