Trend 3 er en moderne hytte fra Systemhus som våre forhandlere over hele landet kan bygge for deg. Funkishytte over to plan. Store vindusflater i stue og kjøkken i 1. etasje. Store vinduer er videreført til loftstuen for virkelig å få nyte panoramautsikt. Skjermet uteområde og stor frittstående bod. En fantastisk flott hytte.

Trend 3 er en lys og romslig funkishytte over to plan

BRA 115,8 M²

KVM 106,7 M²

SOVEROM 3

Stor og lys funkishytte over to plan 

Trend 3 er en lys og romslig funkishytte over to plan. Hytta har et bruksareal på hele 115,8 m2. Ved inngangspartiet er det en liten praktisk bod før du kommer inn til hyttas vindfang. I vindfanget kommer du til et praktisk toalett, som du fint kan kombinere med vaskerom. På hovedplan har funkishytta en stor åpen stue- og kjøkkenløsning på 37,1 m2. Her er det god plass til et romslig kjøkken med god benkeplass og en stor spisegruppe. Under trappa opp til loftet er det plassert en bod som kan brukes som matbod. I hovedrommet er det fint å plassere sofagruppen ved de store vinduene med flott utsikt og godt med dagslysinnslipp. Ut fra stueområdet er det direkte utgang til en flott terrasse på 20,6 m2. På andre enden av terrassen er det plassert en praktisk utebod. Fra kjøkkenet er det utgang til

enda en terrasse på 11,4 m2. Dette gjør at du får utnyttet uteområdet på en god måte på ulike tidspunkt på dagen og til ulike formål.

Innholdsrik hytte med funksjonell planløsning

I første etasje er det også plassert to soverom og et bad. Det største soverommet har en egen garderobeavdeling. Opp til loftet kommer du direkte til en romslig loftstue. De store vindusflatene er også videreført til loftstuen, for virkelig å få nyte utsikten. På loftet finner du også hyttas tredje og største soverom. Trend 3 er en innholdsrik hytte med en funksjonell planløsning. En perfekt hytte for de som liker en moderne arkitektur og godt med plass.

Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Se flere hytter fra Mesterhus katalogen