Viste er en moderne hytte fra Systemhus som våre forhandlere over hele landet kan bygge for deg. En akkurat passe stor 1 etasjes funkishytte med stor stue, 2 soverom og anneks på 6,8 kvm som kan utvides. Praktisk hytte for de fleste. En stilfull og flott hytte for familien.

Viste er en lys og moderne funkishytte med stor stue

BRA 74,4 M²

KVM 90 M²

SOVEROM 2 (3)

Lys og moderne funkishytte med alt på ett plan

 

Viste er ikke en typisk ferdighytte! Dette er en moderne funkishytte med alt på ett plan. Dette er en akkurat passe stor hytte med et bruksareal på 74,4 m2. Hytta har en stor og praktisk gang, med god plass til et stort garderobeskap. Fra gangen har du inngang til alle øvrige rom. På den ene fløya av gangen har hytta to gode soverom med badet plassert mellom seg. Fra andre siden av gangen kommer du inn i hyttas sosiale sone bestående av stue, kjøkken og spiseplass. Funkishytta er meget praktisk innredet med en stor åpen stue-/kjøkkenløsning. Det åpne rommet har plass til egen kjøkkenøy og ikke minst en stor spiseplass.

God planløsning og godt med dagslys

 

Vinklene på hytta gjør at man får en flott soneinndeling mellom sitteplassene, noe som skaper god fleksibilitet for optimal møblering. De store vinduene slipper inn godt med dagslys, og plasseres hytta på en flott tomt fungerer vinduene fint som et eget maleri. Med direkte utgang fra spiseplassen har du funkishyttas terrasse. Pergolaen over terrassen har mange vinkler kombinert med lange smale vinduer, plassert i ulik høyde med store vindusflater. Dette gir hytta et moderne særpreg. Pergolaen gir også et definert og hyggelig uteområdet. Nærhet til uteområdet er en meget viktig kvalitet på en hytte, hvor man som regel bruker like mye tid utenfor hytta som innendørs. I tillegg har hytta en stor separat bod på hele 7 m2, som gir mulighet for ekstra soveplass.

Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Se flere hytter fra Mesterhus katalogen