1afZUwWQ

Kongsgård er et virkelig herskapelig hus. Her får du digre fellesarealer, spennende løsninger og egen garasje tilknyttet huset

BRA 315 M²

KVM 262 M²

SOVEROM 5

Stor og klassisk enebolig med mange muligheter

 

Er drømmen din et stort hus med mange muligheter? Mesterhus Kongsgård  inneholder med sine 315 kvadratmeter alt du kan ønske deg av plass. Det bærer virkelig sitt navn med rette. Innvendig finner du blant annet fire rause soverom, et eget gjesterom/kontor, bibliotek/tv-stue, stort kjøkken, samt tre stuer om ønskelig. Med andre ord det perfekte hjem for en storfamilie.

På utsiden har huset klassiske og rene linjer med flere arker og utbygg. Arkene i andre etasje er symmetrisk plassert på hovedfasaden, og sammen med søylegangen skaper de et herskapelig preg. Stuefløyen og garasjen danner sammen med hovedhuset et «atrium», som skjermer uteplassen og inngangspartiet.

 

God romfølelse med mye lys og stor takhøyde

 

I hallen møtes du av den storslåtte utsikten mot galleriet i andre etasje med åpen himling. Den store takhøyden gir god romfølelse og bringer mye lys inn i rommet. Stuearealet har tre soner, som kan deles inn i to eller tre egne stuer. Fra kjøkkenet er det åpen løsning inn mot stuene, men du kan også velge å lukke av mellom kjøkken, spisestue og stue ved behov.

Fire soverom, stort oppholdsrom og åpen løsning mot første etasje

 

Andre etasje har en spennende, åpen løsning ned mot hallen i første. Denne inneholder blant annet bad og fire romslige soverom, og et stort rom i midten med muligheter for å innrede eget hjemmekontor, bibliotek eller tv-stue. Huset er forøvrig utstyrt med to store bad, og har en ekstrainngang via garasjen og vaskerommet. Hvis du har lyst til å bygge hus i Haugesund. Ta kontakt med ditt lokale lokale byggefirma.

Mesterhus Kongsgård er tilpasset en flat tomt.

Arkitekt: Grethe Sætveiet.

Se flere hus fra Mesterhus katalogen