Et moderne byggefirma på Karmøy og i Haugesund

Vår solide erfaring som byggefirma, med alt fra enebolig hus til store, krevende prosjekter gjør at vi er i stand til å løse de fleste utfordringer. Hos oss skal du som kunde forvente en problemfri prosess, godt håndverk og overlevering til avtalt tid og pris.

Det er mange beslutninger å ta underveis, alt fra valg av tomt, til valg av hus, byggefirma og selve byggeprosessen. Vi i Garvik tar hånd om deg og husdrømmen din fra start til slutt.

I over 40 år har vi som byggefirma bygget nye moderne hus på Karmøy, Haugesund, Tysvær, Sveio, Etne, Bokn og Vindafjord. Det blir det mange gode bygge historier av! Les historien om noen av våre fornøyde kunder nedenfor.

Ønsker du å bygge nytt hus med moderne design eller i funkis stil? Vi som byggfirma tilbyr også gratis arkitekt time for tegning av ditt hus.

Garvik Gruppen er medlem av Mesterhus kjeden som er et av våre satsingsområder, og vi er glade for å være en del av deres Vinnerteam.

Vårt mål som byggefirma på Karmøy og i Haugesund er å være profesjonelle gjennom hele byggeprosessen. Det vil si at du som kunde skal kunne forvente en problemfri prosess, godt håndverk, overlevering til avtalt tid og pris, og det viktigste av alt: En boligdrøm av høy kvalitet.

– Se alle kataloghusene fra Mesterhus

Se noen av våre fornøyde og hvorfor de valgte Garvik som byggefirma

SE FLERE