Gnh8oW1g

Nanne er et trivelig hus i sveitserstil, med tidløst design og en flott, symmetrisk fasade

BRA 179 M²

KVM 164 M²

SOVEROM 3

Enebolig med tidløst design som passer til alle livets faser

 

Dette trivelige huset i sveitserstil er en videreutvikling av huset Ninni, et av våre mest populære hus, og har et tidløst design som aldri går av moten. Mesterhus Nanne har saltak og fasade med harmonisk symmetri, som gir huset et flott uttrykk. På innsiden finner du både en stor stue, et romslig kjøkken, to bad, egen loftstue og tre soverom, som med enkle grep kan bli til fire. Alt i alt har du 173 Kvadratmeter i bruksareal å boltre deg på, og kort vei til naturen gjennom den doble terrassedøren i første etasje. Dette er et hjem som passer godt til alle livsfaser.

 

Overbygd inngangsparti og innholdsrik førsteetasje

 

Selve inngangspartiet med overbygg, leder deg inn i første etasje og til en stor hall. Her har du inngang til et kombinert bad og vaskerom med egen bod, og en dobbeltdør fører deg

videre inn i den store stuen. Denne er i utgangspunktet innredet med to hyggesoner, hvor den ene kan brukes som tv-stue, eller gjøres om til ekstra soverom ved behov. Det er også kort vei til kjøkkenet, som er avskjermet med en skyvedør. Fra stuen kan du også gå rett ut i hagen, noe som inviterer til hyppig bruk om sommeren.

 

Tre soverom, loftstue og balkong

 

Andre etasje inneholder husets tre soverom, bad og egen loftstue med utgang til en koselig balkong. Et perfekt oppholdsrom for både små og store som kan brukes som tv-stue, eller et sted å ha venner på besøk når barna blir eldre.

Trenger du et byggefirma på Karmøy? Ta kontakt med oss for å høre hvordan vi kan hjelpe deg.

Mesterhus Nanne er tilpasset en flat tomt, og kan også leveres med murfasade.

Arkitekt: Rigmor Torbergsen.

Se flere hus fra Mesterhus katalogen