m6yIV7KA

Ninni er en våre mest populære hustyper med romantiske detaljer og moderne og praktisk planløsning

BRA 151 M²

KVM 144 M²

SOVEROM 3

Romantisk villa med praktisk planløsning

 

Mesterhus Ninni er folkets favoritt. Boligen med et bruksareal på 150 kvadratmeter fordelt over en og en halv etasje, preges av romantiske detaljer og en flott fasade. Selv om dette er et av våre vårt mest populære hus, finnes det knapt to av dem som er like. Ninni har en svært tiltalende uttrykksform gjennom sin symmetriske fasade. På innsiden finner du en gedigen vinkelstue, stor hall, et avskjermet kjøkken, bad i begge etasjer, en romslig loftstue og tre soverom. Det er også gode muligheter for å utvide til fire soverom, slik at du får alle hovedfunksjoner på ett plan. Trenger du et byggefirma på Karmøy? Ta kontakt med oss for å høre hvordan vi kan hjelpe deg.

 

Stor gang, stue og funksjonelt kjøkken med plass til spisebord

 

Når du trer inn i husets hovedetasje, kommer du først til en stor og luftig hall. Fra denne har du inngang til et kombinert bad og vaskerom, som igjen har egen bod innenfor. En

dobbeltdør ønsker deg velkommen inn en gedigen stue på hele 44,4 kvadratmeter, med god plass til både spiseplass og opptil flere sittegrupper. En del av stuen kan med enkle grep gjøres om til et ekstra soverom, ved behov. I tillegg har du et stort, funksjonelt kjøkken som også har plass til et romslig spisebord.

 

Andre etasje med tre soverom og mulighet for tv-stue

 

I andre etasje finner du tre soverom, et stort, flott bad, samt en romslig bod. Denne etasjen har også egen loftstue som kan fungere som både tv-stue og oppholdsrom. Ikke minst er det en flott plass for barn som har venner på besøk. Har du ikke behov for så stor plass i første omgang, kan du eventuelt vente med å innrede andre etasje.

Mesterhus Ninni er tilpasset en flat tomt.

Se flere hus fra Mesterhus katalogen