Skjermbilde 2020-08-11 kl. 13.25.33

Signatur 300 er en funksjonell og innholdsrik tomannsbolig med et moderne designuttrykk

BRA 121 M²

KVM 92 M²

SOVEROM 3

Stor, innholdsrik og moderne tomannsbolig

 

Dette er drømmehuset for deg som er opptatt av både det funksjonelle og estetiske. Signatur 300 er en innholdsrik tomannsbolig med et moderne designuttrykk, rene linjer og pulttak. De store vinduene slipper inn masse lys, og skaper en fin nærhet til omgivelsene. Fordelt på to etasjer har du per bolig cirka 100 kvadratmeter å boltre deg på. I tillegg kan du få en frittstående carport med sportsbod i samme design som huset, som vil utvide bruksarealet med 26 kvadratmeter og øke lagringsmulighetene. Trenger du et byggefirma i Haugesund? Ta kontakt med oss for å høre hvordan vi kan hjelpe deg.

 

Åpen stue- og kjøkkenløsning med store vinduer 

 

Den overbygde hovedinngangen ligger i første etasje, eller på øvre plan, siden dette er et hus tilpasset en skrå tomt. Du kommer først inn i et vindfang med tilgang til både bad og en bod, som kan benyttes som garderobe ved behov. Deretter

trer du inn i det store fellesrommet med åpen kjøkken- og stueløsning. Langs den ene veggen har du store vinduer som strekker seg fra gulv til himling. Dette gjør rommet både lyst og luftig. Her er det også skyvedør ut mot til en sjarmerende, liten balkong, med stilig rekkverk i glass.

 

Innholdsrik sokkeletasje med tre soverom, store vindusflater og utgang til terrasse

 

En trapp fra fellesrommet leder deg ned til sokkeletasjen med hall, bod og et kombinert bad og vaskerom, samt husets tre soverom. De to største rommene har store vindusflater med skyvedør ut mot terrassen og uteområdet. Her har du en trivelig plass med gode muligheter for grilling i sommerhalvåret.

Signatur 300 er tilpasset en skrå tomt.

Arkitekt: Ben R. Giske/Fylling og Bjørge Bygg AS.

Se flere hus fra Mesterhus katalogen