xADQbcTQ

Signatur 302 er en stor, moderne og flott enebolig med masse lys, samt integrert garasje med egen takterrasse

BRA 246 M²

KVM 199 M²

SOVEROM 4

Stort funkishus tilpasset skrå tomt

 

Dette er uten tvil ett stort og flott funkishus, som med sine store glassflater setter et helt spesielt preg på fasaden. På innsiden resulterer dette i flotte rom med masse lys, en fantastisk utsikt og en helt unik romfølelse. Med et bruksareal på 245 kvadratmeter, har du også integrert garasje med egen takterrasse, to balkonger, fire soverom, samt en åpen stue- og kjøkkenløsning. Dette er et hus som inviterer til mange hyggelige opplevelser, både inne og ute.

Selve inngangspartiet ligger på øvre plan, siden huset er tilpasset en skrå tomt. På dette planet er alle hovedfunksjoner godt dekket, noe som gjør den til en attraktiv livsløpsbolig. Her har du både et stort soverom med egen garderobe, bad, vaskerom med egen inngang utenfra, samt kombinert kjøkken og stue med åpen løsning. Taket over det store oppholdsrommet har skrå himling, som sammen med de store vinduene gjør dette til et fantastisk rom.

 

Mange flotte uteplasser  

 

Fra kjøkken- og spiseavdelingen har du utgang til en sjarmerende frokostbalkong, og fra avslapningssonen direkte

adkomst til en stor, lekker hjørneterrasse. Herfra går det også trapp opp til den romslige takterrassen over garasjen. Selve garasjen er godt integrert i huset, og har i tillegg en romslig sportsbod helt innerst. En perfekt oppbevaringsplass for sykler, bildekk, ski eller annet sportsutstyr.

 

Underetasje med stor tv-stue, tre romslige soverom, det ene med walk-in-closet og utgang terrassen

 

Midt mellom vindfanget og det store oppholdsrommet, fører en trapp deg ned til underetasjen og en stor tv-stue. Her finner du også tre romslige soverom. Det ene med eget walk-in-closet og utgang direkte til uteterrassen på bakkeplan. Som ikke det er nok, dette lekre huset et stort, flott bad, som gir deg litt ekstra luksus i hverdagen.

Signatur 302 er tilpasset en skrå tomt.

Arkitekt: Ben R. Giske/Fylling og Bjørge Bygg AS.

Garvik er et byggefirma med mer enn 50 års erfaring. Vi kan hjelpe deg å bygge hus!

Se flere hus fra Mesterhus katalogen