Stivlevågen – 2-mannsbolig

MELD INTERESSE

Garvik har gleden av å utvikle tomteområder som skiller seg ut på flere måter. Stivlevågen på Mannes like ved Åkrehamn er et slikt område. Ikke bare er dette en flott tomt med gode solforhold midt i havgapet. Området ligger også like ved koselige turveger, gode fiskeplasser, badestrand og i tillegg er det gåavstand til butikker, barnehage og skolen på Sevland.

Prosjektet består av 2 leiligheter i 2-mannsbolig, nydelig beliggende i landlige Stivlevågen. Dette er en flott tomt med gode solforhold midt i havgapet. Området ligger også like ved koselige turveger, gode fiskeplasser, badestrand og gåavstand til butikker, barnehage og skole.

Vi er sikker på at du vil få mange gode naboer i Stivlevågen. Her blir også havet nærmeste nabo. Blikkstille sommerdager, solnedganger, men også regn og ruskevær der du er ekstra takknemlig for å bo i en solid og komfortabel bolig. Er ikke denne 2-mannsboligen helt for deg? Vi har også ledige eneboliger og leiligheter i Stivlevågen.

Pris fra: 3.698.000
Areal: 103 kvm
Soverom: 4
Etasjer: 2

2-mannsbolig

Her i Stivlevågen skal vi nå bygge en 2-mannsbolig med leiligheter på 103 kvm. I tillegg kommer utvendig sportsbod på ca. 5kvm. til hver leilighet.

Leiligheten blir levert med et moderne design både ute og inne. Utvendig blir bygget levert med den nye vedlikeholdsvennlige Nord-kledningen og svarte aluminiumsbelagte vinduer. Den nye og innovative Nord-kledningen og aluminiumsbelagte vinduer sørger for lite vedlikehold utvendig. Det betyr at du kan bo her uten å bekymre deg for å bruke mye tid på vedlikehold og kan heller bruke tiden din på andre mer lystige aktiviteter

Garvik leverer alle sine boliger med høy standard og her får du selvfølgelig helfliset bad, nydelig hvitlasert eikeparkett og tidsriktig kjøkken med mye skapplass og integrerte hvitevarer.

Boliger med høy standard

Her er noe av det vi har lagt spesielt vekt på i disse boligene:

  • Svarte karmer på vinduene
  • Kompakte slette innerdører med dempelist i karm
  • Slette malte vegger
  • Listefritt i tak og rundt vindu
  • Fliser på gulv og vegg på bad
  • Flott hvitlasert parkett på gulv
  • Trapp med hvitlaserte trinn i eik, rekkverk med stålspiler og svarte vanger/håndrekke
  • Lekkert kjøkken fra Drømmekjøkken med fronter i type Stil grønngrå/grafittgrå
  • Integrerte hvitevarer som stekeovn, induksjon koketopp, oppvaskmaskin og kombiskap kjøl/frys
  • Balansert ventilasjon med varmegjenvinner

På denne måten får boligen en helhetlig gjennomført stil som vil passe de fleste. Ønsker du allikevel å fremheve din egen personlige stil vil det være mulig å gjøre egne tilvalg på kjøkken, bad og overflater i boligen.

Tomt/utomhus

Alle leilighetene vil få 1 egen parkeringsplass og utvendig bod. I tillegg vil det være plasser for felles parkering.

Gårdstun og parkeringsplasser asfalteres. Hage med ferdigplen.

Husbankfinansiering

Boligene vil bli søkt godkjent for Husbankfinansiering. Ved godkjenning i Husbanken vil vi kunne tilby finansiering av inntil 85% av kjøpesummen til markedets absolutt laveste rente og lave bokostnader i mange år.

Alle kan søke og du slipper å gå i banken. Vi søker for deg!

Plantegninger

1. etg.

2. etg.

Finn din bolig

Enhet

Areal

Totalpris

Status

Enhet 3

100 m2

Solgt

Enhet 4

100 m2

kr 3 698 000

Ledig

Kontaktpersoner

Gabriel Garvik

Gabriel Garvik
Daglig leder / Salg

982 82 011
Send epost

Meld interesse for mer informasjon

Fyll ut skjema for å få mer informasjon eller avtale et møte.