Garvik har moderne hus design og funkishus i fokus

Å bygge hus er et stort prosjekt. Det krever tid, nøyaktighet og riktig kompetanse. Har du klart for deg hvordan din drømmebolig skal se ut? Vi tegner og bygger akkurat det huset du vil ha. En av fordelene med å bygge noe eget er jo nettopp at du kan få det nøyaktig slik du vil, med tanke på funksjonalitet og utseende.

Vi i Garvik Gruppen har et lidenskap forhold til husbygging og hus design, og har alltid prøvd å tilpasse oss trendene og tilby stilfulle hus til de ulike tidsepokene. I de senere årene har vi hatt fullt fokus på funkishus og moderne hus design. Noen ønsker kanskje et tidløst og stilrent funkishus, mens andre ønsker tøffe detaljer og et unikt og moderne hus design.

For å innfri og kunne levere Haugalandets tøffeste hus har vi egen arkitekt på kontoret, som hver dag jobber med kreative hus løsninger for kunder på Karmøy, Haugesund og resten av Haugalandet. Vi tegner helt gratis og hjelper deg gjennom hele byggeprosessen.

Med så stort fokus på funkishus og moderne hus design det siste tiåret har det også blitt bygget veldig mange tøffe hus på Karmøy, Haugesund, Tysvær, Sveio, Etne, Bokn og Vindafjord.

Se noen av våre Garvikhus fra tegning til ferdig bygg her.

BESTILL GRATIS ARKITEKTTIME

Se noen av våre kunder med funkishus og moderne hus design

SE FLERE